Interstellar Overdrive 2011.09.15. 07:27

Détári, a pia és a szerződés

"Kijelentette, az sem érdekli, ha a zéró toleranciát belevesszük a szerződésébe. Nincs okunk kételkedni a szavában, természetesen nem akarunk a sarkában loholni és ellenőrizgetni, alig néhány perc alatt rövidre zártuk a témát. Azért hoztuk az Üllői útra Détári Lajost, mert maximálisan megbízunk benne, és hisszük, hogy az irányításával eredményes lesz a Ferencváros. Látva azt, hogy milyen lendülettel és elszántsággal vetette bele magát a munkába, úgy gondoljuk, a lehető legjobb döntést hoztuk." - mondta Orosz Pál.

 

"Igazából át sem olvastam a szerződésemet, azt írhattak bele, amit akartak, nincs félnivalóm. Kezet fogtam Kubatov Gáborral, az FTC elnökével, onnantól csak a Ferencvárosra koncentrálok" – nyilatkozta Détári

Címkék:szerződés edző Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futballduma.blog.hu/api/trackback/id/tr103227573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása