Interstellar Overdrive 2012.01.05. 11:56

Kenesei frissen várja a felkészülést

– Frissen, fiatalosan várja a felkészülést?
– Mivel napokon belül betöltöm a harmincötödik életévemet, azt nem állíthatom, hogy fiatalon… – felelte Kenesei Krisztián. Azt viszont elmondhatom, hogy frissen, sőt lelkesen megyek majd le az első edzésre. (...)
 

– Dzsudzsák Balázzsal elégedett volt?
– Nem lógott ki közülünk… Egy sorban szerepeltem vele, mindig csereként kezdtünk, aztán öt-hat perc elteltével beszálltunk. Akik láttak minket együtt focizni, azt mondták, nem néztünk ki rosszul, ezen felbuzdulva meg is kérdeztem Balázstól, nem keres-e csatárt az Anzsi. Azért egy Eto’o, Kenesei pároshoz szívesen adnám a nevem, még akkor is, ha a levezetéshez pillanatnyilag fiatalnak érzem magam…


– Ezek szerint szilveszterre egy mahacskalai szerződést kívánt.
Nem szoktam kívánni, hiszen nincsenek extra igényeim. Csupán arra vágyom, hogy mihamarabb rendeződjenek a család dolgai, illetve, hogy a Haladással jól teljesítsünk tavasszal. Amennyit játszom még, szeretném emlékezetessé tenni.

Címkék:edzés csatár Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futballduma.blog.hu/api/trackback/id/tr713521460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása