Interstellar Overdrive 2012.02.10. 09:35

Urbán, a turista csoport vezetője

"Jó leckét kaptunk, az ötvenkilós gyerekek bolondot csináltak belőlünk. Hivatkozhatnék most a hosszú, majd' húszórás utazásra, hogy néhányan még mindig küszködnek az időeltolódás okozta nehézségekkel, ám ezzel saját magunkat csapnánk be" - kezdte a Nemzeti Sportnak Urbán.

"Márpedig ha a játékosaim saját meccsük előtt azzal a kéréssel fordulnak hozzám, hogy ha már Amerikában vannak, este szeretnének elmenni a Detroit Pistons NBA-s kosárlabdacsapat mérkőzésére, akkor ők fejben nincsenek a futballpályán. Amikor meghallottam a kérést, úgy éreztem magam, mintha egy olyan turistacsoport vezetője lennék, mely szabadsága alatt eljött világot látni. Abban a pillanatban tudtam, hogy zakó lesz a vége. Sajnos ez a magyar valóság: a mi huszonéves sztárocskáink, akiknek saját véleményük szerint már régen valamelyik nagy külföldi klubban kellene szerepelniük, csak néztek, mint Maris a moziban, ahogy cikáztak közöttük a mexikóiak."

Címkék:edzés edző elégedetlenség Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futballduma.blog.hu/api/trackback/id/tr814089564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása